Overzicht

Houd jij je graag bezig met onderhoud van technische installaties en gevaarlijke stoffen? Werk je secuur en staat veiligheid bij jou op nummer 1? Lees dan snel verder!

Fleet Maintenance Technician
Fulltime dagdienst, Rotterdam Botlek
Bruto maandsalaris van €2.600 tot €3.500

Jouw uitdaging als Fleet Maintenance Technician

Jij houdt je als technician bezig met onderhoud van werktuigbouwkundige installaties en apparatuur. Bij onze MAE plant op de Botlek ben jij namelijk met jouw drie collega’s verantwoordelijk voor het onderhoud van alle cilinders/tanks op de plant. Op onze MAE plant maken wij aluminium alkylen en aluminium-alkyl-halogeenverbindingen die gebruikt worden voor grondstoffen voor de farmaceutische- en elektronica-industrie. Een risicovol en complex productieproces waarbij veilig werken erg van belang is. Jij vindt het een uitdaging om alle cilinders op de gewenste tijd gereed te hebben voor gebruik, daarvoor volg je de planning vanuit de afdeling Logistiek.

Als Technician rapporteer jij aan de Finishing Supervisor & Practitioner en word je onderdeel van een team met 3 technicians, 4 verladers en 1 dagdienst medewerker. Daarnaast heb je de volgende taken:

• Jij verricht (de)montagewerkzaamheden en het inbouwen/aansluiten van apparatuur;

• Jij vervaardigt werktuigbouwkundige onderdelen en installaties volgens enkele aanwijzingen en (zelf gemaakte) tekeningen, hierbij kun je denken aan het uitvoeren van las-, hydraulische, pneumatische werkzaamheden, verspanende-, warmtebewerkingen en hard/zacht solderen.

• Jij houdt de voorraad van reserveonderdelen; aanvullen uit magazijn van externe technische dienstverlener.

• Jij houdt periodieke inspectie/controlerondes van de cillinders.

Nouryon MAE

In de MAE werken zo’n 35 medewerkers die in volcontinudienst aluminiumalkylen en aluminium-alkyl-halogeenverbindingen produceren. Ze worden gebruikt als grondstoffen voor de farmaceutische- en electronica-industrie. Het productieproces is relatief complex en risicovol, waardoor er strenge veiligheidsmaatregelen worden gehanteerd als aluminiumpak en maskers.

Dit kun jij van ons verwachten

Als Technician werk je bij Nouryon in een collegiale afdeling waar iedereen opstaat voor feedback, elkaar stimuleert en er een open cultuur heerst. Daarnaast bieden wij je het volgende:

• Vaste arbeidsovereenkomst met twee maanden proeftijd;

• Bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld) tussen 33.000 – 45.000 euro, afhankelijk van werkervaring.

• 35 vakantie – en verlofdagen;

• Vaste eindejaarsuitkering = 13 e maand.

• Lage eigen pensioenbijdrage.

Dit breng jij mee

Jij bent veiligheidsbewust persoon die zelfstandig kan werken, maar ook goed in teamverband werkt. Je werkt secuur en bent communicatief sterk. Verder beschik je over de onderstaande zaken:

• Je beschikt over een afgeronde VMBO en/of MBO Werktuigbouwkundige opleiding;

• Je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar werkervaring in de procesindustrie als technician, monteur of pijpfitter;

• Je beschikt bij voorkeur over een heftruck certificaat en werkervaring met SAP en MS Office is een pre.

• Je kunt communiceren in het Nederlands & Engels in woord en geschrift.

Wil jij bij Nouryon aan de slag als Fleet Maintenance Technician?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij jou graag uit om te reageren via de apply button. Voor meer informatie over het recruitmentproces of over de procedure kun je contact opnemen met Marco Hoet (Recruiter) e:  marco.hoet@nouryon.com

Een pre-employment screening kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.