Aquon logo Chemievacatures

Aquon

Aquon

Leiden

About Aquon

Wij zijn AQUON

AQUON is de ideale partner voor watergerelateerd onderzoek en advies. We zijn een innovatieve fullservice partner voor de negen waterschappen en hoogheemraadschappen in Midden- en Zuid-Nederland. Ook gemeenten, overheid en bedrijven schakelen ons steeds vaker in. Wij leveren professioneel wateronderzoek, deskundige voorlichting en betrouwbaar advies. Ons onderzoek geeft inzicht in de waterkwaliteit en vormt daarmee de basis voor gezond en duurzaam waterbeheer.

AQUON is geaccrediteerd en heeft een heldere organisatie. AQUON stemt haar werkwijze af op de specifieke meetvraag. Hierdoor kunnen we maatwerk leveren. Door de samenwerking met onze partners, de negen waterschappen en hoogheemraadschappen, hebben we alle expertise in huis. AQUON denkt actief mee over het formuleren van de meetvraag en levert professionele diensten tegen een marktconforme prijs.

WERKWIJZE

Vanuit onze deskundigheid bieden wij dagelijks inzicht in waterkwaliteit voor onze aangesloten waterschappen in gebied Midden- en Zuid-Nederland.

Samen werken we aan schoon water. Onze laboratoria staan in Tiel en Leiden en onze vakspecialismen zijn onderverdeeld in: Chemie, Hydrobiologie en Monstername & Logistiek.

AQUON heeft een formele accreditatie en mag dan ook gebruik maken van het accreditatiemerk wat wereldwijd wordt geaccepteerd. Bij AQUON is zowel de bemonstering als de analyse geaccrediteerd.

Contact Info

Website https://www.aquon.nl/werken-bij/

Jobs at Aquon