Sun Chemical

Sun Chemical

About Sun Chemical

Sun Chemical is een erkende leider in drukinkten, coatings en benodigdheden voor de verpakkings-, publicatie-, commerciële, industriële en digitale markten en introduceert oplossingen waarmee marketeers hun merkkleuren beter kunnen beheren, de productintegriteit kunnen beschermen door verbeteringen in de verpakking en beveiligingsfuncties kunnen introduceren die beschermen tegen namaak.

Sun Chemical ontwikkelt ook een breed scala aan pigmenten voor architecturale en industriële coatings, automotive coatings, cosmetica, inkten en meer. Het combineren van zijn pigmenten met DIC’s polymeren voor dezelfde industrieën kan superieure voordelen en waarde creëren voor coatingsformuleerders.

Sun Chemical en DIC produceren ook een verscheidenheid aan geavanceerde materialen, waaronder vloeibare verbindingen, vaste verbindingen en toepassingsmaterialen. De vloeibare verbindingen van Sun Chemical kunnen worden ontwikkeld voor gedrukte circuits en gedrukte elektronica, zonnemodules, digitaal inkjetprinten en andere. Vaste compounds worden ontwikkeld voor auto-onderdelen en glanzende interieurs, evenals industriële, bouw- en andere elektrische componenten. De toepassingsmaterialen van Sun Chemical kunnen lijmen voor commerciële en industriële elektronica, magnetische tapes voor plastic kaarten en ontgassingsmodules voor waterbehandelingsfaciliteiten omvatten.

About_Tiles_195x201Sun Chemical, een lid van de DIC-groep, is een toonaangevende producent van verpakkings- en grafische oplossingen, kleur- en displaytechnologieën, functionele producten, elektronische materialen en producten voor de automobiel- en gezondheidszorgindustrie.

Sun Chemical Corporation is een dochteronderneming van Sun Chemical Group Coöperatief U.A., Nederland, en heeft zijn hoofdkantoor in Parsippany, New Jersey, U.S.A.

Jobs at Sun Chemical