Over ons

Over ons

Chemie-vacatures.nl helpt je om de juiste kandidaat te vinden!

Chemie-vacatures.nl is de online vacaturebank voor de chemische industrie op VMBO,- MBO-, HBO- en WO-niveau en toont de meest actuele vacatures. We doen het samen, jij weet wie je zoekt, wij verspreiden jouw vacature in een groot, krachtig en breed netwerk. Dit heeft als voordeel dat een vacature op een snelle en gemakkelijke manier een grote doelgroep bereikt. Op deze manier bereiken we zowel de actief werkzoekenden maar ook de latent geïnteresseerden.

Vakgerelateerde websites

Om jouw vacature onder de aandacht te brengen, de juiste doelgroep te bereiken, hebben we eigen vakgerelateerde label sites opgezet zoals TechniekJobBoard.nl, InfraJobBoard.nl en Chemie-vacatures.nl.

Afhankelijk van de vakgebieden, opleidingsniveau, ervaringsniveau, provincie, e.d. wordt bepaald op welke label sites we de vacature weergeven.

Chemie-vacatures.nl helpt je om de juiste kandidaat te vinden! We doen het samen, jij weet wie je zoekt, wij verspreiden jouw vacature in een groot en breed netwerk. Dè plek dus om jouw vacature(s) onder de aandacht te brengen!

Prijzen zijn Exclusief 21% BTW.

Expertise

Ons specialisme is het ondersteunen in de verspreiding van openstaande functies binnen de juiste doelgroepen.
Met meer dan 12  jaar aantoonbare ervaring in het opzetten, onderhouden en verkopen/plaatsen van vacatures op vacaturesites, nieuwsbrieven, magazines, social media en vak gerelateerde beurzen/evenementen, ben je bij ons verzekerd van de juiste kennis van doelgroep en branche!

Voorbeelden van niche websites die wij hebben opgezet zijn: techniekjobboard.nl, infrajobboard.nl en chemie-vacatures.nl.
Voorbeelden van niche websites die wij hebben opgezet zijn: techniekjobboard.nl,  infrajobboard.nl en chemie-vacatures.nl.
Wij werken samen met diverse partijen die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen en onderhouden van vacaturewebsites. Zij ondersteunen ons o.a. in SEO, hosting, websitebouw, onderhoud, technische functionaliteiten en verdere uitbreiding en ontwikkeling.
Wij zijn zeker geen standaard vacaturebank met standaard oplossingen. Door goed te luisteren en door te vragen is het voor ons mogelijk om tijdens een gesprek samen tot het juiste antwoord te komen. Samen met de klant een goed voorstel ondertekenen, waar beiden zich goed bij voelen geeft ons een voldaan gevoel. Wij helpen jou om de juiste kandidaat te vinden. We doen het samen, jij weet wie je zoekt, wij verspreiden jouw vacature in een groot en breed netwerk. Door dit samen te delen en samen betrokken te zijn, bereiken we het beste kwaliteit. Door op deze wijze te werken maken wij het verschil in de markt.

Vanwege het grote persoonlijke LinkedIn netwerk van Tamara Bos (meer dan 3.200 volgers die met name werkzaam zijn in de vakgebieden, water, techniek, GWW, infra en chemie), is er een enorm persoonlijk bereik. Vacatures worden daarom veel gezien en gedeeld. Voel je vrij om een connectie verzoek via LinkedIn te doen.

Onze eigen labels:

TechniekJobBoard.nl
TechniekJobBoard.nl is de online vacaturebank voor technici op VMBO,- MBO-, HBO- en WO-niveau en toont de meest actuele Technische vacatures in de breedste zin van het woord in alle vakgebieden. We doen het samen, jij weet wie je zoekt, wij verspreiden jouw vacature in een groot en breed netwerk. TechniekJobBoard plaatst vacatures automatisch door in een krachtig label/partner netwerk. Dit heeft als voordeel dat een vacature op een snelle en gemakkelijke manier een grote doelgroep bereikt. TechniekJobBoard is al jaren samenwerkingpartner van watervacatures.nlH2O en KNW (Koninklijk Nederlands Waternetwerk). TechniekJobBoard is verantwoordelijk voor de verkoop van de watervacatures op deze sites en in de nieuwsbrief van H2O / KNW.
Meer weten hierover? 
Neem even contact op: info@techniekjobboard.nl of 070-2228351

Chemie-vacatures.nl
Chemie-vacatures.nl is de online vacaturebank voor de chemische industrie op VMBO,- MBO-, HBO- en WO-niveau en toont de meest actuele vacatures. We doen het samen, jij weet wie je zoekt, wij verspreiden jouw vacature in een groot en breed netwerk. Chemie-vacatures.nl plaatst vacatures automatisch door in een krachtig netwerk. Dit heeft als voordeel dat een vacature op een snelle en gemakkelijke manier een grote doelgroep bereikt.
Meer weten hierover? Neem even contact op: info@chemie-vacatures.nl of 070-2228351

InfraJobBoard.nl
InfraJobBoard.nl is de online vacaturebank voor de Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW, Watersector) op VMBO,- MBO-, HBO- en WO-niveau en toont de meest actuele vacatures. We doen het samen, jij weet wie je zoekt, wij verspreiden jouw vacature in een groot, krachtig en breed netwerk. Dit heeft als voordeel dat een vacature op een snelle en gemakkelijke manier een grote doelgroep bereikt. InfraJobBoard.nl is samenwerkingpartner van Watervacatures.nlH2O en KNW (Koninklijk Nederlands Waternetwerk). InfraJobBoard.nl is verantwoordelijk voor de verkoop van de GWW vacatures op deze sites en in de nieuwsbrief van H2O / KNW.
Meer weten hierover? Neem contact op: info@infrajobboard.nl of met 070-2228351