Tamara heb ik leren kennen op de beurzen waar we ieder onze werkgevers vertegenwoordigden. Daar heb ik Tamara gezien als zeer gedreven in haar werk, haar communicatieve vaardigheden in een gesprek zijn dan ook heel prettig; goed luisterend, observerend en dan de juiste vragen stellen om zo tot een gedegen antwoord en of reactie te komen waar de gesprekspartner zich in herkend. Zo komt ze snel tot de kern en kan ze het juiste advies aan je geven waar ze ook achter staat en volledig voor gaat. Kortom de juiste partner om zaken mee te doen, ze staat voor wie ze is en wat je je heeft aangeboden, afspraak is voor haar zeker meer dan een afspraak. Persoonlijk heb ik haar ook betrokkenheid en haar zeer prettige persoonlijkheid mogen leren kennen en dat voelt warm en goed!

Wateropleidingen 20 jaar logo

Wij werken al geruime tijd op een prettige manier samen met TechniekJobboard / Watervacatures.nl. Onze verzoeken voor het publiceren van vacatures worden altijd klantvriendelijk en snel opgepakt!

Waterschap Limburg logo Chemievacatures

Ik heb met Tamara af en toe contact over het plaatsen van vacatures. Daarbij wordt ik prettig te woord gestaan, wordt ik geattendeerd op interessante aanbiedingen of krijg ik andere tips. Tamara heeft ook altijd aandacht voor de persoon zelf.

WLN logo chemievacatures